Ryan Tatar, fotografia de surf con estilo

Ryan Tatar es un surfista fotógrafo afincado en la Bahía de San Francisco con una mirada muy especial. Basa sus trabajos en Polaroids y fotografías retro, pero con el estilo que nos gusta por aquí, captando el momento de un modo mágico... Más en su web o en su blog.

Ryan (con gorra) y su amigo Cyrus, que aparece surfeando en la última foto
 Una muestra de su trabajo:


Publicar un comentario

8 Comentarios

 1. vostè és un gran esportista i un excel·lent cavaller que mereix el premi Bogarde, aviat el tindrà. De moment l'hem sorprès en el palco del Bernabeu de manera inesperada. Tot reposa damunt d'una meravellosa ona que uneix les illes i la peninsula just davant del Pla de l'Os de la vila amiga de Premià de Mar. Bones ones!

  ResponderEliminar
 2. Hahahaha... ja m'he vist al costat del nostre President, ben elegant i disposat a veure l'espectacle. Llàstima que l'espectacle el varen posar els de l'equip contrari.

  ResponderEliminar
 3. Maravillosas fotos, gracias!
  (soy la madre de Anaïs)

  ResponderEliminar
 4. Gracias a usted por la visita! Encantado de recibirla en el blog. El suyo ya es lectura obligada en mi timeline! ;-)

  ResponderEliminar
 5. No sé si em poso on no em demanen. He anat a la penya bogarde i he vist que vostè és un dels protagonistes de tots els debats que allí es practiquen. Resulta que jo so seguidora del CAHORS FC, equipet discret de les categories regionals franceses, i que també faig coses al mar però no com vostè, més aviat ho faig quan em sento propulsada per les ones però em falta ganxo.
  A Cahors confeso que piragüeijo per el Lot a velocitat moderada. Però asseguro que de madridista res de res. El Mallorca si.
  Bé que gràcies als bogardons m'he aturat en aquest blog i molta kantidubbie teletubbie!!!!
  Ens veiem al bogarde blog des d'on el saludaré sempre que el vegi. Piragüa a estribor!

  ResponderEliminar
 6. Ja veuràs com al final seràs admirat per la Penya Bogarde. Jo sempre he confiat amb tu.
  Per cert, no atures d'escriure nen, ets una font infinita de pensaments.

  ResponderEliminar
 7. Uep Xisco! Doncs si et dic la veritat, ara tinc sequia mental per escriure opinió i això que hi ha temes que s'ho valen: Urdangarin, Euro, conferència de Durban, etc.

  Ara estic flipat veient surf art, fotos, exposicions, dissenyadors gràfics i molts de vídeos de surf... això d'Internet és un pou sense fons de cosas absolutament increïbles!!!

  Per fi es dóna veu i protagonisme a "la llarga cua del talent"

  ResponderEliminar

Los comentarios del blog serán moderados por el administrador. Pueden tardar un tiempo en aparecer.