November swell en la costa norte de MallorcaFue un buen día de surf, en este otoño de 2011 que está resultando tan generoso. En el video aparecen varios spots de la zona norte y las mejores olas del baño que me dí en una conocida izquierda (dejé la cámara grabando sobre una roca, las imágenes no son de gran calidad). El cielo estaba azul, el aire limpio y saturado de sal marina y las olas rompían con fuerza y tamaño. Un día australiano en nuestro querido Mediterráneo.

Publicar un comentario

4 Comentarios

 1. Redéu quines ones nen! Supòs que per tu aquestes encara són petites. Ja saps que a mi no m'hi trobaràs fent aquestes feines. Jo, el màxim que faré, serà esperar-te ("cual dama espera a su caballero") a l'arena fent un mojito.
  Ah, i el col·lega despistat que passa per davant la càmera, un bon detall.
  Salut.

  ResponderEliminar
 2. De petites res! Jajajaja! A Mallorca ja n'hi ha prou amb aquestes. Jo només he agafat ones més grans a Canàries i a Portugal... ara, aquestes si que eren grans de veres ;-)

  ResponderEliminar
 3. Crec que aquest vídeo et pot interessar. Supòs que ja l'has vist.
  Vaja oneta de 30 metres. Diuen que ha aconseguit el rècord del món.

  Enllaç:
  http://www.youtube.com/watch?v=nd2jtwviyC8&feature=player_embedded

  ResponderEliminar
 4. Sí que l'havia vist, és d'aquest mes de novembre a Nazaré, Portugal. El surfista es diu Garret McNamara i és un especialista en tow in surfing (surf amb straps arrossegat per un jetski).

  Això ja són paraules majors, nen: 90 peus! uns 27,5 metres! Un edifici de 9 plantes!!

  ResponderEliminar

Los comentarios del blog serán moderados por el administrador. Pueden tardar un tiempo en aparecer.