Arte y surf: Jean Marie Drouet


Jean Marie Drouet** nació en 1961 y estudió bellas artes en la Escuela de Beaux-Arts de Angouleme. Después de 16 años dedicados al diseño publicitario ha canalizado sus investigaciones en dibujo y fotografía en un estilo artístico basado en la luz cegadora, los contrastes poderosos y una temática relacionada con la playa y el surf. Sus cuadros están expuestos de forma permanente en la Galería Sibman, en París.
**Vía Club of the Waves (surf art)



Publicar un comentario

4 Comentarios

  1. Quines fotos més xules les de l'exposició del Jean Marie Drouet i la web de la Simban Gallery també. Creus que qualque dia amb tots els meus grans coneixements d'informàtica podré fer un bloc tan xulo com la web de la Simban? Ha,ha,ha.
    Salut!!!!

    ResponderEliminar
  2. Ah, per cert, que putes és "el wildcard"?

    ResponderEliminar
  3. Un wildcard és un esportista que, bé per classificació insuficient o bé per ser amateur, no pot accedir a una competició i l'Organització l'ha de convidar expressament.

    Al món del surf de competició, els wildcards són els surfistes que no pertànyen a l'èlit però que es disputen una invitació als campionats per així poder enfrontar-se als grans noms de l'esport. S'han donat casos de wildcards que han arribat a semifinals, a finals i tot, contra tot pronòstic.

    Així em sento de vegades ;-)

    ResponderEliminar
  4. Hòstia tu. Interessant el significat de la parauleta. Idò, Visca els Wildcards!! M'agrada el concepte.
    Una aferrada i gràcies per l'aclariment.

    ResponderEliminar

Los comentarios del blog serán moderados por el administrador. Pueden tardar un tiempo en aparecer.